Om

Det er ikke helt lige meget hvad man putter i sin mund!

BESTIL DIN MAD PÅ TLF. 22 35 17 10   

Velkommen til Ali's Pizza

Mitra Rezaelsatri og hendes mand Ali har i fem år drevet restaurant i Ribes gågade.

 

mitra alis pizza

Først under navnet Eco Pizza og nu som Alis Pizza, hvor der serveres blandt andet, lækre pizzaer baseret på økologiske råvarer.

 

Mitra og Ali stammer oprindeligt fra Iran, og serverer derfor også gerne Mitras hjemmelavede, Iranske retter. Lavet helt fra bunden med friske råvarer, masser af grøntsager og en stor portion kærlighed til hjemlandets køkken.

 

 

fra alis pizzaParret går op i at servere sund, økologisk mad for gæsterne, og selv om der også er pommes frites på menuen, så er det for Mitra og Ali vigtigt, hvad folk putter i munden under et besøg hos Alis Pizza.

 øko pizza

 

 

Mitra Rezaelsatri har med vilje valgt ikke at sælge maden så dyrt, fordi hun ønsker, at så mange som muligt vil komme forbi og smage den hjemmelavede, sunde og velsmagende mad for både børn og voksne.

 

Ønsker man at spise Iransk, så spørg Mitra hvad hun har på menuen, eller bestil retterne forud. Og husk, at man altid kan spørge i køkkenet, om Mitra har noget spændende i gryderne, for der er stor sandsynlighed for, at hun laver en ret, der ikke findes på spisekortet.

gaagaden alis pizza 1

VORES PASTA ER 100% ØKOLOGISKE

100% ØKOLOGISK MEL OG TOMATSAUCE